Ποδόσφαιρο

Super League: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:57

Ατρόμητος και Παναιτωλικός είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά καμία δεν κυριάρχησε σε σημείο που να πάρει τη νίκη. Έτσι το ματς έληξε 1-1.

Super League: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι

Το ματς στο Περιστέρι, που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής, δεν είχε νικητή. Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1. Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε καλύτερα στο ματς. Με τον Νταγκό να είναι μέσα στις φάσεις, αλλά γκολ να μην έρχεται. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλή τους στιγμή στο 31' με το σουτ του Μουνίθ.

Ωστόσο, στο 33' ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Λάθος από τον Χατζηισαΐα, ο Καρέλης ξεπέρασε τον Σουάρεθ και πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννιώτη. Στο επόμενο λεπτό ο Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε, αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR, πήρε πίσω την απόφασή του και τον «κιτρίνισε». Με το πρώτο 45λεπτο να λήγει 0-1.

Ο Ατρόμητος έβγαλε άμεσα αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 51' ο Κουέν έβγαλε σε θέση βολής τον Ροτάριο και ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία, καθώς πέτυχε το 1-1. Στη συνέχεια τόσο η ομάδα του Κόουλμαν όσο και εκείνη του Αναστασίου έδειξαν περισσότερο διάθεση για να κρατήσουν το σκορ στο 1-1. Λίγες καλές στιγμές, ως τη φάση των καθυστερήσεων. Στο 90'+2 ο Τζαβίδης απείλησε με ανάποδο ψαλίδι, αλλά ο Ανέστης αντέδρασε σωστά και κράτησε τον βαθμό για τον Παναιτωλικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76' Ατρόμητος), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80' Φρίντζονσον), Ρομπάιγ (80' Τζαβίδας), Ροτάριου, Κιάρτανσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72' Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72' Λιάβας), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια (58' Κολοβός), Καρέλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr