Ποδόσφαιρο

Super League: Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό [vids]

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:24

Το γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό ήταν αρκετό για τους Κρητικούς, που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες μετά το 75' μετά την αποβολή του Λάρσον.

Super League: Μεγάλο «διπλό» του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό [vids]

Η πρώτη φετινή νίκη του ΟΦΗ ήρθε στο Πανθεσσαλικό. Μια νίκη που έχει πολλή μεγάλη σημασία για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Καθώς οι Κρητικοί άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και με αριθμητικό μειονέκτημα. Καθώς από το 75' και μετά αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λάρσον.

Καλύτερο ξεκίνημα στο ματς δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στον ΟΦΗ. Στην πρώτη του επίθεση στο ματς. Κόρνερ, πρώτη κεφαλιά από τον Πασαλίδη, δεύτερη κεφαλιά από τον Διαμαντή και 0-1 στο 5ο λεπτό. Απόλυτος αιφνιδιασμός για τους Θεσσαλούς που έδειξαν να χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Με αποτέλεσμα να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να καταφέρει η ομάδα του Μπράτσου να βρει ρυθμό. Με τον ΟΦΗ να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και να αγγίζει και δεύτερο γκολ με τον Ντίκο.

Δεν άλλαξε κάτι εντυπωσιακά στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 57' ένα σουτ του Ντέλετιτς και δύο προσπάθειες, η δεύτερη με φάουλ, από τον Πάολο Φερνάντες. Ωστόσο η αποβολή του Λάρσον στο 75', με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άλλαξε την κατάσταση. Στο 83' ο Βόλος είχε την καλύτερη στιγμή με την κεφαλιά του Σιέλη, ενώ οι Κρητικοί άγγιξαν το 0-2 με τον Θεοδωσουλάκη λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο (90' Τσέλιος), Εσκοβάλ (70' Μεσκίδα), Σιέλης, Λούνα (84' Ουές), Τσοκάνης, Ματίγια (46' Β. Φερνάντες), Π. Φερνάντες, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (80' Θεοδωσουλάκης), Θοράρινσον (68' Στάικος), Μπουζούκης (59' Καμάου), Ντίκο (80' Γιαννούλης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr