Ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΟΕΛ νικητής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» [vids]

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:28

Επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ανόρθωση και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε στα μεταξύ τους ματς.

Ο ΑΠΟΕΛ νικητής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» [vids]

Έξι διαδοχικά ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς νίκη κόντρα στην Ανόρθωση είχε ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής έβαλε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν το τρίποντο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατώντας 2-0. Με τον τρόπο αυτό έβαλαν τέλος σε αυτή την κακή παράδοση των τελευταίων ετών και, κατά κάποιο τρόπο, «ρέφαραν» την εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφο, στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε τον τρόπο

Το ματς στη Λάρνακα ήταν για γερά νεύρα. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Μαρκίνιος. Αυτό το γκολ ήταν ουσιαστικά και μια δικαίωση για τους φιλοξενούμενους. Καθώς ως εκείνο το σημείο είχε μια ελαφριά υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος, η «Μεγάλη Κυρία» πίεσε. Δημιούργησε φάσεις και απείλησε, με τον Μπέλετς να κάνει σημαντικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Αλλά ο ΑΠΟΕΛ ήταν αποτελεσματικός. Στο έκτο λεπτό (90'+6) των καθυστερήσεων έκανε μια εξαιρετική αντεπίθεση, την οποία τελείωσε ο Μπλουμ για το 0-2.

«Μπαμ» από το Παραλίμνι

Στο άλλο ματς που έγινε στο «Τσίρειο» στάδιο, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πέτυχε σπουδαία νίκη 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ. Με την Λεμεσιανή ομάδα να βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Διότι το αποτέλεσμα αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει περαιτέρω κλυδωνισμούς στη ΑΕ Λεμεσού. Το πρώτο 45λεπτο ήταν μονόλογος για την ΑΕΛ που είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο, όμως, το Παραλίμνιο αναθάρρησε και άρχισε να ψάχνει το γκολ. Στο 73' ο Ρουσιάς βρήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Λεμεσού και πλάσαρε τον Μουριέλ για το 0-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr