Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή υποδοχή στον Μαρσέλο [vids]

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:28

Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και καλωσόριζαν, όπως και οι πρωταθλητές, τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή υποδοχή στον Μαρσέλο [vids]

Αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν εντυπωσιακό. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του υποδέχθηκαν τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έζησε μεγάλες στιγμές. Διότι η εκδήλωση αυτή θα μείνει για καιρό.

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Δημιούργησαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Αποθέωσαν τον 34χρονο αριστερό μπακ. Τόσο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στη συνέχεια.

Η παρουσίαση του Μαρσέλο θύμισε κάτι από Ισπανία. Συνήθως εκεί συμβαίνουν ανάλογα σκηνικά. Δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής να πηγαίνει στο γήπεδο και να λαμβάνει χώρα εκεί, η υποδοχή του από μια ομάδα και τον κόσμο της.

Στην προκειμένη περίπτωση, έγινε και στην Ελλάδα. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν να τον καλωσορίσουν στα πρότυπα των ισπανικών ομάδων. Όπως και έγινε τελικά.

Σε ένα σκηνικό ερυθρόλευκο και… γιορτινό. Αρχικά ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που έδωσε το στίγμα. Εν συνεχεία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τη φανέλα με το «12» στον Μαρσέλο.

Κατόπιν, ο Βραζιλιάνος έκανε μια πρώτη δήλωση μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού. Κατόπιν έκανε το γύρο του γηπέδου και μοίρασε αναμνηστικές μπάλες στους οπαδούς των πρωταθλητών που ζούσαν ένα… όνειρο στις εξέδρες. Επειδή πολλές φορές τα λόγια δεν είναι ικανά να περιγράψουν ό,τι συνέβη, ας «μιλήσουν» τα βίντεο…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.