Ποδόσφαιρο

Serie A: Μόνη πρώτη η εξαιρετική Αταλάντα [vids]

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:44

Οι «μπεργκαμάσκι» νίκησαν 2-0 στη Μόντσα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Serie A: Μόνη πρώτη η εξαιρετική Αταλάντα [vids]

Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία και στραβοπάτησαν στην 5η αγωνιστική, η Αταλάντα δεν την… πάτησε. Η ομάδα του Γκασπερίνι έδειξε σε ένα ακόμα ματς σοβαρότητα. Ναι μεν δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, αλλά είχε ουσία. Κι αυτή ήταν το τρίποντο που την έφερε στους 13 βαθμούς.

Εκεί όπου απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A. Στο 57' ο Χόιλουντ άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 65' το αυτογκόλ του Μάρλον διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «μπεργκαμάσκι». Έχοντας μετά από πέντε ματς μόλις δύο γκολ παθητικό, δηλαδή μαζί με την Γιουβέντους τις καλύτερες άμυνες στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ισοπαλία για Σαλερνιτάνα και Έμπολι, με το ματς να λήγει 2-2. Η Έμπολι άνοιξε το σκορ με τον Σατριάνο (31'), αλλά ο Ματσότσι ισοφάρισε στο 39' για την Σαλερνιτάνα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή, λίγο μετά τη μια ώρα αγώνα. Στο 61' ο Ντία πέτυχε το 2-1, αλλά ο Λάμερς στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο Τορίνο, η «γκρανάτα» πέτυχε σημαντική νίκη στην αναμέτρηση με τη Λέτσε. Όπως αποδείχθηκε από τη μορφή της αναμέτρησης, ένα γκολ ήταν αρκετό. Το πέτυχε η Τορίνο με τον Βλάσιτς στο 40ό λεπτό. Με αυτό πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε ως το φινάλε, καθώς η Λέτσε δεν κατάφερε να βρει τρόπο και να αντιδράσει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr