Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ παίρνει τον Φαν Βέερτ από τον Βόλο

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:39

Η Ένωση είχε επαφές με την ομάδα της Μαγνησίας μέρες τώρα και βρέθηκε η χρυσή τομή για να πάρει τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ παίρνει τον Φαν Βέερτ από τον Βόλο

Η ΑΕΚ έψαχνε καιρό για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και είναι μια ανάσα από το να κάνει την κίνηση της. Κάτι που έχει να κάνει με τον Τομ Φαν Βέερτ. Τον επιθετικό του Βόλου, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι όλα τελειωμένα για να γίνει η μεταγραφή.

Η Ένωση είχε κατασταλάξει σε δύο επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση και η μία από αυτές ήταν ο 32χρονος πρώτος σκορερ της περσινής Super League.

Ο Ολλανδός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τον σύλλογο της Μαγνησίας προερχόμενος από την Άαλμποργκ και έκλεισε τη σεζόν με 17 γκολ (13 στην κανονική σεζόν και 4 στα πλέι άουτ). Το συμβόλαιό του «τρέχει» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ενώ στην ΑΕΚ αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.