Ποδόσφαιρο

Επίσημο του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:20

Ο Βόλος ανακοίνωσε πρώτος την μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού στην Ένωση, που με την σειρά της έπραξε το ίδιο λίγο πιο μετά

Επίσημο του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε δικό της και επίσημα τον Τομ Φαν Βέερτ ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Την επισημοποίηση έκανε πρώτος ο Βόλος που αποχαιρέτησε τον Ολλανδό επιθετικό.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Ο Ολλανδός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από τον σύλλογο της Μαγνησίας προερχόμενος από την Άαλμποργκ και έκλεισε τη σεζόν με 17 γκολ (13 στην κανονική σεζόν και 4 στα πλέι άουτ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.