Ποδόσφαιρο

Πήρε και τον Σιντεμπέ η ΑΕΚ!

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:13

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΚ που μέσα σε μια ημέρα ήρθε σε συμφωνία με δύο εξαιρετικούς παίκτες και συγκεκριμένα απέκτησε τον 32χρονο Ολλανδό επιθετικό Τομ Φαν Βέερτ από τον Βόλο και τον 30χρονο δεξιό μπακ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από την Μονακό…

Πήρε και τον Σιντεμπέ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τομ Φαν Βέερτ, ήρθε σε συμφωνία και με τον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Σιντιμπέ αποτελεί την 8η φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ και αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (7/09) για τα τυπικά της επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Σιντιμπέ αποτελεί εξαιρετική περίπτωση αφού πρόκειται για ένα παίκτη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Ο Σιντιμπέ από το 2016 και μετά ανήκει στην Μονακό ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός και στην Έβερτον. Συγκεκριμένα με την Μονακό έχει 129 συμμετοχές και 4 γκολ και με την Έβερτον 25 συμμετοχές. Επίσης ο 30χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε 18 ματς με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.