Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Η «τρελή» πορεία της Λοριάν

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:46

Υποχρέωσε την Λιόν στην πρώτη της ήττα (3-1) στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής.

Ligue 1: Η «τρελή» πορεία της Λοριάν

Η αναμέτρηση που δεν έγινε στα μέσα Αυγούστου λόγω του καύσωνα και της ξηρασίας στη Γαλλία, διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης. Με την Λοριάν να συνεχίζει την απίθανη φετινή της πορεία. Υποχρέωσε την Λιόν στην πρώτη της ήττα. Παράλληλα, με τη νίκη 3-1 που σημείωσε, έπιασε στη βαθμολογία την αντίπαλό τους, στους 13 βαθμούς. Αμφότερες, δε, βρίσκονται στο -3 από την πρώτη θέση, εκεί όπου «συγκατοικούν» Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ.

Το ματς είχε από την αρχή καλό ρυθμό. Η Λοριάν άνοιξε το σκορ νωρίς. Στο 6' ο Λε Φε πέτυχε το 1-0 και προκάλεσε έντονο ενθουσιασμός στους φίλους της Λοριάν. Ωστόσο, ο έμπειρος Λακαζέτ ήταν εκείνος που στο 28' ισοφάρισε σε 1-1. Αλλά το πρώτο ημίχρονο είχε και άλλο γκολ. Στο 33' ήταν η σειρά του Μοφί να βρει δίχτυα και να δώσει στους γηπεδούχους το προβάδισμα με 2-1.

Η Λοριάν ήταν πιο μαχητική από την Λιόν. Έτσι με ένα ακόμα γρήγορο τέρμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να βάλει τις βάσεις για τρίποντο. Το γκολ του Ουατάρα στο 49' έκανε το σκορ 3-1. Οι «λιονέ» δεν βρήκαν, ουσιαστικά, στη συνέχεια τρόπο… απάντησης και υπέστησαν την πρώτη τους φετινή ήττα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr