Ποδόσφαιρο

Premier League: Την Παρασκευή η απόφαση για αναβολή λόγω του θανάτου της Ελισάβετ

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:05

Σύμφωνα με το «Operation London Bridge», προβλέπεται 10ημερο πένθος στη Βρετανία, κάτι που θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο.

Premier League: Την Παρασκευή η απόφαση για αναβολή λόγω του θανάτου της Ελισάβετ

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, το απόγευμα της Πέμπτης, σε ηλικία 96 ετών. Όπως αναφέρει το σχετικό πλάνο σε αυτή την περίπτωση, το γνωστό πλέον ως «Operation London Bridge», το προσεχές 10ημερο είναι μια περίοδος πένθους. Με όλες τις δραστηριότητες να διακόπτονται. Κάτι που έχει άμεση σχέση και με το ποδόσφαιρο. Όπως ανέφεραν και οι «Times», οι αγώνες της Premier League για το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα αναβληθούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, τα αποψινά ματς των αγγλικών ομάδων εντός έδρας στην Ευρώπη διεξήχθησαν. Ειδικότερα το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σοσιεδάδ διεξήχθη μετά τις σχετικές οδηγίες που δόθηκαν από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την UEFA. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ματς της Γουέστ Χαμ με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Η Premier League θα πάρει αύριο τη σχετική απόφαση για την αναβολή. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για την EFL.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη αναβλήθηκαν οι ιπποδρομίες που ήταν προγραμματισμένες. Κάτι που αφορά και τους αγώνες που περιλάμβανε το αυριανό πρόγραμμα. Το ίδιο και οι αγώνες του γκολφ. Η ΕFL ανέβαλλε τα δύο ματς που περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ένα από τα θέματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν είναι τι μέλλει γενέσθαι με τα ευρωπαϊκά ματς της επόμενης εβδομάδας. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά από κοινή απόφαση της Κυβέρνησης, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, των ομάδων και της UEFA.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr