Ποδόσφαιρο

Η Ελλάδα μέσα στις επιλογές του Χάμες Ροντρίγκες [vid]

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:17

Ο Κολομβιανός αγωνίζεται στο Κατάρ, την Αλ Ραγιάν, αλλά θέλει να αλλάξει… περιβάλλον.

Η Ελλάδα μέσα στις επιλογές του Χάμες Ροντρίγκες [vid]

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ομάδα, αλλά θέλει να αλλάξει. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται μεν στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, όμως επιθυμεί να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «eltiempo» της πατρίδας του. Καθώς βάζει και την Ελλάδα, μέσα στο «παιχνίδι», για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο δεν γίνεται καμία ειδική αναφορά στο ποιά ομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο εργασιακό του περιβάλλον.

Ο 31χρονος Χάμες Ροντρίγκες σε ηλικία 31 ετών θέλει κάτι νέο στην καριέρα του. Με τον μάνατζέρ του, τον Ζόρζε Μέντες, να κάνει διαρκώς επαφές για να του βρει ομάδα. Όμως, ακόμη, αυτή η προσπάθεια δεν έχει καταλήξει σε επιτυχία. Τα προηγούμενα 24ωρα είχαν ακουστεί οι περιπτώσεις τόσο της Βαλένθια όσο και τις Πόρτο. Αλλά το κασέ του ήταν απαγορευτικό για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «eltiempo» τόσο το ποδόσφαιρο της Ελλάδας όσο και το αντίστοιχο της Πορτογαλίας, θα μπορούσαν να αποτελέσουν τις χώρες που θα μπορούσε ο Χάμες να συνεχίσει την καριέρα του. Στη χώρα μας γίνεται αναφορά στους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία πρόταση, ούτε καν επαφή. Στην Πορτογαλία η αναφορά είναι εκ νέου για την Πόρτο, αν και ο Μέντες έχει πολλές γνωριμίες και επαφές. Στο φινάλε υπάρχει και η αναφορά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Για την Ελλάδα είναι στις 15 Σεπτεμβρίου, για την Πορτογαλία στις 22/9.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr