Ποδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Η αποστολή του ματς με τον ΠΑΣ

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:26

Μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα της Βοιωτίας. Διαθέσιμος και ο νεοαποκτηθείς Τορό.

Λεβαδειακός: Η αποστολή του ματς με τον ΠΑΣ

Στα Γιάννινα είναι ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει μπροστά της ένα ακόμα δύσκολο και καθοριστικό ματς για τη συνέχεια. Διότι η ανάγκη για βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Καθώς οι δύο ομάδες μετά από τρία ματς έχουν μόλις έναν πόντο βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει μια ακόμα επιπλέον λύση για το ματς στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες». Μιας και στα πλάνα του βρίσκεται και ο Ζόνας Τορό. Ο παίκτης που αποκτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα, με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο υπάρχει και μια σημαντική απουσία. Αυτή είναι του Βινίσιους. Ο παίκτης των Βοιωτών που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο. Έτσι θα χάνει το ματς στα Γιάννινα. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκας και Συμελίδης.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ντεντάκη, Βήχο, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη, Χάμμοντ, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Μπελμόντ, Ρεγκίς, Τορό, Τσιριγώτη, Λούα Λούα και Δούμτσιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr