Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Η αποστολή του ματς με τον Ιωνικό

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:25

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 1 θα διεκδικήσει αύριο βράδυ (10/9, 21:30) στη Νεάπολη, η ομάδα του Περιστερίου.

Ατρόμητος: Η αποστολή του ματς με τον Ιωνικό

Με στόχο τη νίκη και ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, θα αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό (10/9, 21:30). Η ομάδα του Περιστερίου μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, θέλει να πάρει και βαθμούς μακριά από το «σπίτι» της. Με τον Κρις Κόουλμαν να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το ματς αυτό.

Ο Ουαλός τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στον Ασπρόπυργο. Μετά το φινάλε της επέλεξε την αποστολή για την αναμέτρηση στη Νεάπολη. Στη διάθεσή του για το αυριανό ματς είναι 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιαννιώτη, Μάριτς, Σάλτα, Κιβρακίδη, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτη, Ντε Μποκ, Τζοβάρα, Φριντζόνσον, Οικονομίδη, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδα, Κλωναρίδη, Κωτσόπουλο, Κιάρτανσον και Ροτάριου.

Εξάλλου, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί τον Αύγουστο σε φιλικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 2-2, με αρκετή ένταση και αποβολές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr