Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή του ματς με τον Λεβαδειακό

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:20

Με αρκετά θέματα η ομάδα από τα Γιάννινα στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή του ματς με τον Λεβαδειακό

Ο ΠΑΣ δίνει, αν και τόσο νωρίς στη σεζόν, ένα τόσο σημαντικό ματς. Αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» τον Λεβαδειακό. Με στόχο τη νίκη, καθώς έχει μόλις έναν βαθμό η ομάδα της Ηπείρου μετά από τρία ματς. Οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, ειδικά εντός έδρας.

Με τον Θανάση Στάικο να αντιμετωπίζει αρκετά «ζητήματα». Εκτός της μακροχρόνιας απουσίας που θα υπάρξει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Κόντε, υπάρχουν και άλλα «θέματα». Εκτός έμεινε για άλλο ένα ματς ο Γάλλος γκολκίπερ Πριόρ που κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη, Λώλης και Ριένστρα είναι τραυματίες και χάνουν το αυριανό κρίσιμο ματς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λεό που είναι σε περίοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Όσον αφορά στην αποστολή, αυτή αποτελείται από 20 παίκτες. Ο Θανάσης Στάικος έχει καταστρώσει τα πλάνα του και υπολογίζει στους Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνη, Καραχάλιο, Πήλιο, Κιάκο, Τζίμα, Λιάσο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τσάβο, Σταματελόπουλο, Κύρκο, Φοφανά, Ροσέρο και Παμλίδη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr