Ποδόσφαιρο

Ο Μεγιάδο καθορίζει την αποστολή του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:35

Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα και ο Νίκος Νιόπλιας θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Ο Μεγιάδο καθορίζει την αποστολή του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό

Υπό νορμάλ συνθήκες, ο Νίκος Νιόπλιας το βράδυ της Παρασκευής θα έπρεπε να βγάλει την αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αλλά για τον Έλληνα τεχνικό τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε σχεδιάσει. Διότι είδε τον Μιγκέλ Μεγιάδο να μην λαμβάνει μέρος στην προπόνηση. Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Κάτι που σημαίνει πώς είναι όλα ανοικτά τόσο για τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς όσο και για την παρουσία του στην αποστολή. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι διατεθειμένος να τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανακοίνωσε από απόψε την αποστολή, αλλά θα την βγάλει αύριο νωρίς το απόγευμα.

Πάντως, για ένα ακόμα ματς ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρκετούς «πονοκεφάλους». Αν και η ομάδα του προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο. Το ματς με τον Παναιτωλικό θα χάσουν οι Τοράλ, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Λάρσον, Γιαννούλης. Όσον αφορά στον νεοαποκτηθέντα Ζερκάν, είναι αρκετά δύσκολο να μπει στην αποστολή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr