Ποδόσφαιρο

La Liga: Ο Ρομέου «καθάρισε» στο τέλος [vid]

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:39

Το γκολ στο 88' από τον Οριόλ ήταν αυτός που έδωσε στη Τζιρόνα τη νίκη 2-1 κόντρα στη Βαγιαδολίδ.

La Liga: Ο Ρομέου «καθάρισε» στο τέλος [vid]

Σημαντική νίκη πέτυχε η Τζιρόνα στην έδρα της, 2-1 την Βαγιαδολίδ. Ένα τρίποντο που έχει μεγάλη αξία. Διότι ανέβασε την ομάδα από την Καταλωνία στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα, στο ισπανικό πρωτάθλημα. Κόντρα σε έναν αντίπαλο με ανάλογους στόχους. Δηλαδή τη σωτηρία και την παραμονή στην La Liga.

Οι Καταλανοί κατάφεραν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς να πάρουν το προβάδισμα. Σκόρερ ο νεαρός επιθετικός Ρέινιε. Ο παίκτης που είναι δανεικός από τη Ρεάλ, αξιοποίησε την ασίστ του Άλεϊξ Γκαρσία και πλάσαρε από κοντά για το 1-0 (21'). Παρόλα αυτά, η Βαγιαδολίδ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα σχετικά γρήγορα. Στο 38' για την ακρίβεια πέτυχε το 1-1. Μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με το μακρινό σουτ του Μόντσου που ισοφάρισε, με τον Χουάν Κάρλος να μην μπορεί να αντιδράσει (1-1).

Ο Μάνου Βαγιέχο είχε μια καλή στιγμή στο 73' για τους γηπεδούχους, αλλά ο γκολκίπερ Ασένχο του είπε… όχι. Το ματς έδειχνε πώς θα τελείωνε ισόπαλο. Ωστόσο, ο Οριόλ Ρομέου είχε διαφορετική άποψη. Ο Ισπανός ήταν εκείνος που στο εντός έδρας ντεμπούτο του με την Τζιρόνα σκόραρε. Φάουλ του Αλέιξ Γκαρσία, κεφαλιά-παράλληλη πάσα του Μπουένο και ο Ρομέου με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr