Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Η Λοριάν σε τροχιά Ευρώπης [vids]

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:55

Τρίποντο με ανατροπή κόντρα στη Ναντ και 4η θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πεντάρα από την Ρεν.

Ligue 1: Η Λοριάν σε τροχιά Ευρώπης [vids]

Η Λοριάν είναι η ευχάριστη έκπληξη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Διότι μετά από 7 αγωνιστικές είναι πρώτη τετράδα. Μέσα σε λίγες ημέρες πέτυχε δύο σημαντικές νίκες. Απέναντι στη Λιόν και τη Ναντ. Το τρίποντο με τους κυπελλούχους Γαλλίας ήρθε με ανατροπή. Η ομάδα της Νάντης προηγήθηκε στο 13' με τον Γκαναγκό. Αλλά η «μαχητική» Λοριάν βρήκε, άμεσα, «απάντηση».

Μιας και ο Ουατάρα σκόραρε στο 19' και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Γκαναγκό βρήκε δίχτυα ξανά, στο 35', αλλά ο έλεγχος του VAR δεν μέτρησε το γκολ ως οφσάιντ. Η Λοριάν με τα γκολ του Κατλίν στο 60' και του Κονέ στο 74' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1. Κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Η Ναντ, ωστόσο, μείωσε στο 85' με τον Σάιμον, στο τελικό 3-2.

Η Νις πέτυχε σημαντικό «διπλό» στην Κορσική. Νίκησε 1-0 την Αζαξιό με το γκολ του Ντελόρτ στο 65'. Ένα γκολ ήταν αυτό που καθόρισε και το ματς της Τουλούζ με τη Ρεμς. Στο 31' ο Αμπουχλάλ ήταν εκείνος που το πέτυχε. Η Ανζέρ αν και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να νικήσει 2-1 την Μονπελιέ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Νορντίν. Αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις δύο λεπτά. Διότι στο 9' ο Ουνού ισοφάρισε σε 1-1. Με την Ανζέρ να ολοκληρώνεται την ανατροπή στο 69'. Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουφάλ.

Το γρήγορο γκολ στο 3' από τον Σουλεμανά έδωσε… αέρα στην Ρεν. Η Οσέρ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους και έτσι, στο 60' ήρθε και το δεύτερο γκολ της Ρεν με τον Γκουιρί. Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 68', ο Τεριέ σημείωσε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Με την Ρεν να συνεχίζει να σκοράρει. Ο Ταΐ στο 79' σημείωσε το 4-0, ενώ ο Αμπλίν στο 85' το 5-0. Αναλυτικά τα αποτελέσματα…

Στρασβούργο-Κλερμόν 0-0

Αζαξιό-Νις 0-1

Ανζέρ-Μονπελιέ 2-1

Λοριάν-Ναντ 3-2

Τουλούζ-Ρεμς 1-0

Ρεν-Οσέρ 5-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr