Ποδόσφαιρο

Serie A: «Διπλό» για τη Ρόμα [vids]

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:41

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-1 στην έδρα της Έμπολι και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή.

Serie A: «Διπλό» για τη Ρόμα [vids]

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, 2-1, στην έδρα της Έμπολι, στο «Carlo Castellani». Διότι αυτό το «διπλό» την ανέβασε στους 13 πόντους, στο -1 από την κορυφή της Serie A. Εκεί όπου βρίσκονται, μαζί στους 14 βαθμούς, οι Νάπολι, Αταλάντα και Μίλαν.

Οι «τζιαλορόσι» είχε δοκάρι με τον Ντιμπάλα στο 7' και προηγήθηκαν δέκα λεπτά αργότερα (17') με το γκολ του Αργεντινού. Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Έμπολι είχε κι εκείνη μεγάλη φάση στο 23', αλλά η κεφαλιά του Σατριάνο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Ωστόσο η Έμπολι κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Μπαντινέλι στο 43' (1-1), μετά τη σέντρα του Στογιάνοβιτς.

Η Ρόμα, όμως, ήταν αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στην έδρα της Έμπολι με το γκολ του ‘Αμπραχαμ στο 71' από την ασίστ του Ντιμπάλα (1-2). Στο 76' Οι Ρωμαίοι κέρδισαν πέναλτι. Όμως έχασαν την ευκαιρία να σημειώσουν και τρίτο γκολ.

Μιας και στο 77' ο Πελεγκρίνι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, διότι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το φινάλε του ματς συνοδεύτηκε με την αποβολή του Άκπο Άκπρο της ‘Εμπολι στο 87'. Επιπλέον, στο 90'+5 ο Μπελότι απώλεσε μια ακόμα ευκαιρία για το 1-3, με τον γκολκίπερ Βικάριο να του λέει… όχι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr