Ποδόσφαιρο

Η Τραμπζονσπόρ «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις [vids]

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:48

Ο Μπακασέτας σκόραρε, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε 3-2 στα Άδανα, με γκολ στο 90'+4!

Η Τραμπζονσπόρ «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις [vids]

Ήττα στο φινάλε για την πρωταθλήτρια Τουρκίας, 3-2, στα Άδανα. Ένα ματς που είχε τεράστιο σασπένς ως το φινάλε και κρίθηκε με το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+4)! Η Ανταναντεμίρσπορ άνοιξε το σκορ στο 10' με το γκολ του Ροντρίγκες. Ωστόσο, η ομάδα από την Τραπεζούντα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, στο πρώτο ημίχρονο και να πάει ισόπαλη (1-1) στα αποδυτήρια. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36'.

Συγκλονιστικό φινάλε

Το ματς ήταν συναρπαστικό και στο δεύτερο μέρος. Στο 55' ήταν η σειρά του Εντιαγέ να σκοράρει για τους γηπεδούχους. Με το γκολ του Σενεγαλέζου μέσου που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη, έγινε το 2-1. Παρόλα αυτά, η Τραμπζονσπόρ ισοφάρισε εκ νέου. Με σκόρερ τον Μποζόκ, στο 84'. Αν και όλα έδειχναν πώς η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη 2-2, ο Ακαϊντίν στο 90'+4 βρήκε δίχτυα και έδωσε στην Ανταναντεμίσπορ τη νίκη με 3-2.

«Διπλό» για την Μπασακσεχίρ

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Μπασακσεχίρ, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Νίκησαν 1-0. Με το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης να έρχεται στο 71' από τον Τραορέ. Αποτέλεσμα που έδωσε την ευκαιρία στην Μπασακσεχίρ να προσπεράσει την Μπεσίκτας και να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά από 6 αγωνιστικές, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Κόνιασπορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr