Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Κρίστενσεν (vid)

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:49

Στην τελική ευθεία για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή βρίσκονται οι «πράσινοι» που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ.

 

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Κρίστενσεν (vid)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τις τελευταίες… πινελιές για να ολοκληρώσει το ρόστερ, έχοντας εστιάσει τις προσπάθειες του στην απόκτηση δύο μέσων. Τα δημοσιεύματα για πιθανούς στόχους έχουν την τιμητική τους και σύμφωνα με τον Τύπο του Καναδά, οι «πράσινοι» φέρεται να διαπραγματεύονται με την Τορόντο FC για την απόκτηση του Τζόναθαν Οσόριο. Η περίπτωση του Καναδού μέσου δεν συγκεντρώνει πάντως αρκετές πιθανότητες, σε αντιδιαστολή με τον Γιάκομπ Κρίστινσεν.

Ο 22χρονος Δανός μέσος της Νόρτζελαντ φέρεται να έχει περάσει στο… κάδρο των πρωτοπόρων της Superleague και αναμένονται εξελίξεις καθώς η μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα ολοκληρώνεται 15 Σεπτεμβρίου. Ο 22χρονος μέσος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του, καθώς από τα 17 του παίρνει συμμετοχές ενώ αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ως «οκτάρι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.