Ποδόσφαιρο

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογέτ

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:50

Ο εκλέκτορας της Εθνικής κάλεσε, μεταξύ άλλων για τα ματς με Κύπρο, Βόρεια Ιρλανδία, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που δεν έχει ομάδα

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογέτ

Για τα δύο ματς που έχει να δώσει τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του Nations League, αρχίζει να προετοιμάζεται η Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές της κλήσεις των διεθνών. Τα ματς είναι με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, του UEFA Nations League. Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Στους κληθέντες είναι και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρά το γεγονός πως είναι εκτός ομάδας και όλο το καλοκαίρι έκανε ατομικές προπονήσεις.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr