Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το μπαμ με Χάμες Ροντρίγκες (vids)

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:52

Οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από το να δώσουν τα χέρια για τον δανεισμό του Κολομβιανού σταρ

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το μπαμ με Χάμες Ροντρίγκες (vids)


Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Χάμες Ροντρίγκες για να τον κλείσει και να τον φέρει στην Ελλάδα σε ένα ακόμα μεταγραφικό μπαμ.
Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες ακούγεται έντονα μέρες τώρα. Ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Βέβαια ο Κολομβιανός έψαξε να βρει ομάδα από καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν τα κατάφερε όμως κι ενώ πιέζει για να φύγει από την Αλ Ραγιάν.

Η Ελλάδα παραμένει μια από τις ελάχιστες χώρες που ακόμα μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Κι έτσι στράφηκε προς αυτή τη λύση. Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες.

Βοηθάει το γεγονός πως έχει και εξαιρετικές σχέσεις με τον Ζόρζε Μέντες, τον διάσημο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πολλές δουλειές μαζί του.

Λέγεται πως οι ετήσιες απολαβές του 31χρονου μεσοεπιθετικού αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ. Και πως οι πρωταθλητές Ελλάδας συζητούν για τον δανεισμό του, καλύπττωντας το 1/3 των απολαβών του.

Η Αλ Ραγιάν θέλει να τον παραχωρήσει ενώ πέρσι τον Σεπτέμβριο τον αγόρασε από την Έβερτον δίνοντας 8 εκατ. ευρώ.

Πλέον είναι κοντά στο να τον βάλει σε αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι μετά τον Μαρσέλο και τον Βρσάλικο ετοιμάζονται για μια ακόμα μεταγραφική βόμβα.

Την ίδια στιγμή η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς με την Φράιμπουργκ. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Με τον Κάρλος Κορμπεράν να είναι ήδη πιεσμένος αναφορικά με την δουλειά του στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν τα πρώτα μαύρα σύννεφα αν δεν πάρει αποτέλεσμα η ομάδα. Γιατί υπάρχουν φήμες πως η διοίκηση το σκέφτεται με την επιλογή της να του δώσει το τιμόνι. Καθώς η ομάδα δεν… περπατάει.

Με αποτέλεσμα να συζητάει ήδη με άλλους προπονητές. Πιο έμπειρους και ικανούς να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός και από τον κόσμο της ομάδας, για την αγωνιστική της ταυτότητα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.