Ποδόσφαιρο

Η UEFA όρισε το Άρσεναλ - Αϊντχόφεν

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:44

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 20:00, θα γίνει το ματς που αναβλήθηκε, καθώς η αγγλική Αστυνομία είναι επιφορτισμένη με τα μέτρα για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η UEFA όρισε το Άρσεναλ - Αϊντχόφεν

Η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Αϊντχόφεν έχει αναβληθεί. Η αγγλική Αστυνομία, μετά από συνεννόηση με την UEFA, προχώρησε σε αυτή την απόφαση. Διότι οι δυνάμεις της τάξης στο Λονδίνου είναι επιφορτισμένες με τις εκδηλώσεις πριν την κηδεία της Βασίλισσας Ελιβάσετ, την προσεχή Δευτέρα.

Οπότε, δεν ήταν εφικτό να διαθέσει αρκετό κόσμο για τα μέτρα του ματς των «Gunners» με την PSV. Με το ματς, λοιπόν, να αναβάλλεται. Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία βρήκε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το αναβληθέν ματς. Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, το ματς θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 20 Οκτωβρίου. Ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης 20:00.

Βεβαίως, καταλυτική ήταν και η συνδρομή της Premier League για να απελευθερωθεί η εν λόγω ημερομηνία. Διότι η λίγκα του αγγλικού πρωταθλήματος ανέβαλλε το ματς Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι της 19ης Οκτωβρίου. Στην ανακοίνωση της, η UEFA ευχαρίστησε την Premier League αλλά και τους δύο συλλόγους για την ευελιξία και τη συνεργασία, ώστε να οριστεί εκ νέου το μεταξύ τους ματς που, κανονικά, θα διεξάγονταν αύριο βράδυ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr