Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον Χάμες

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:19

Ο Κολομβιανός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και απομένει η ανακοίνωση, για την έναρξη της συνεργασίας του με τους «ερυθρολεύκους».

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για τον Χάμες

Θέμα… ωρών είναι πλέον η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έφτασε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Αθήνα. Εν συνεχεία, υποβλήθηκε στα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Τα πέρασε με επιτυχία και πλέον, μετρά αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος παίκτης θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ραγιάν. Η ομάδα από το Κατάρ παραχωρεί για ένα χρόνο τον ποδοσφαιριστή στους πρωταθλητές Ελλάδας. Επιπλέον, θα αναλάβει ένα σημαντικό μέρος από το συμβόλαιο του Χάμες, μιας και ο Ολυμπιακός θα πληρώσει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για τη σεζόν στον ποδοσφαιριστή.

Μια μεταγραφή που φέρει τη «σφραγίδα» του Ζόρζε Μέντες. Ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης είχε κομβικό ρόλο στο deal ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον Κολομβιανό. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει έντονη δράση για να μπορέσει ο Ροντρίγκες να αφήσει το Κατάρ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στην είδηση για τις ιατρικές εξετάσεις του Χάμες, αυτή βγήκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Με τον Ολυμπιακό, επίσημα, να τηρεί στάση… αναμονής και να μην έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στο θέμα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.