Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:06

Ο 32χρονος Ισπανός βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, καθώς έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ηρακλείου.

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή θα ολοκληρώσει αύριο Πέμπτη ο ΟΦΗ. Διότι εδώ και λίγη ώρα είναι στο Ηράκλειο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός που έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στην Ελλάδα. Τότε ήταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Με τον ίδιο να έχει δώσει τα… χέρια με τους Κρητικούς. Αύριο, μάλιστα, αναμένεται να υπογράψει και το συμβόλαιό του. Με τον Ισπανό να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια. Ακόμη και στο κυριακάτικο, εντός έδρας, ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξη στο Ηράκλειο, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τόνισε: «Χαίρομαι που είμαι πάλι στην Ελλάδα. Χαίρομαι που είμαι στον ΟΦΗ. Μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατό, αλλά είμαι έτοιμος.

Αύριο θα προπονηθώ με την ομάδα και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Θυμάμαι τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις στο γήπεδο του ΟΦΗ και έχω δυνατές αναμνήσεις από το γήπεδο και τους οπαδούς του ΟΦΗ και ανυπομονώ να παίξουμε εντός έδρας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr