Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Μπενφίκα έβαλε «φωτιά» - Δεύτερη νίκη για Σίτι, Ρεάλ, Παρί και Νάπολι [vids]

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:03

Οι Πορτογάλοι «άλωσαν» το Τορίνο και έκαναν άνω-κάτω τον όμιλο, αφήνοντας τη Γιουβέντους στους μηδέν βαθμούς. Σκόραραν Χάαλαντ, Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Champions League: Η Μπενφίκα έβαλε «φωτιά» - Δεύτερη νίκη για Σίτι, Ρεάλ, Παρί και Νάπολι [vids]

Η βραδιά με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League έβγαλε μόνο μια μεγάλη είδηση! Η Μπενφίκα είναι κοντά στους «16», την ώρα που η Γιουβέντους είναι με την… πλάτη στον τοίχο. Διότι μετά το «διπλό», με ανατροπή, των Πορτογάλων στο Τορίνο, η «Μεγάλη Κυρία» έχει μηδέν βαθμούς και εκείνοι 6! Κάνοντας πολύ δύσκολο το μέλλον των Ιταλών στη διοργάνωση.

Το απόλυτο για Ρεάλ, Παρί, Νάπολι και Σίτι

Η Νάπολι ήταν μια ακόμα ομάδα που έκανε το 2/2 στη Γλασκώβη κόντρα στους Ρέιντζερς. Τρομερός ο γκολκίπερ Μακ Γκρέγκορ των γηπεδούχων. Έπιασε δύο φορές το πέναλτι του Ζιελίνσκι, καθώς δόθηκε επανάληψη! Κομβική η αποβολή του Σαντς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55' (σ.σ.: η πρώτη στο 53').

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λειψία, αλλά στο φινάλε πήρε το τρίποντο με δύο γκολ μετά το 80ό λεπτό. Μέσα σε 4 λεπτά η Σίτι έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ντόρτμουντ, με το απίστευτο γκολ του Χάαλαντ. Νίκη 3-1 με ανατροπή και για την Παρί -στη Χάιφα- και σκόρερ του ΜΝΜ (σ.σ. Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ).

Ούτε τώρα οι «μπλε»!

Η Τσέλσι δεν κατάφερε ούτε για μια ακόμα αγωνιστική να πάρει νίκη και είναι σε κρίση, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Γκράχαμ Πότερ, ενώ στο «στείρο» 0-0 έμεινε το ματς στη Δανία. Αναλυτικά…

Ρέιντζερς - Νάπολι 0-3

(68' πέν. Πολιτάνο, 85' Ρασπαντόρι, 90'+1 Εντομπελέ)

Τσέλσι - Σάλτσμπουργκ 1-1

(48' Στέρλινγκ - 75' Οκαφόρ)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία 2-0

(80' Βαλβέρδε, 90+1' Ασένσιο)

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1

(80' Στόουνς, 84' Χάαλαντ - 56' Μπέλιγχαμ)

Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0

Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

(24' Σερί - 37' Μέσι, 69' Εμπαπέ, 88' Νεϊμάρ)

Γιουβέντους - Μπενφίκα 1-2

(4' Μίλικ - 43' πέν. Ζοάο Μάριο, 55' Νέρες)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr