Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Διπλή ενίσχυση στα χαφ με Τρουιγέ και Τσοκάι

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:59

Ο 21χρονος Γάλλος και ο 23χρονος Αλβανός αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Διπλή ενίσχυση στα χαφ με Τρουιγέ και Τσοκάι

Άργησε, αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός έκανε διπλή μεταγραφή στη μεσαία γραμμή. Λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι «πράσινοι» απέκτησαν τόσο τον Αλεξίς Τρουιγέ όσο και τον Ένις Τσοκάι. Με τον Γάλλο και τον Αλβανό μέσο να υπογράφουν τα συμβόλαιά τους με το «τριφύλλι».

Ο 21χρονος Γάλλος που αγωνίζονταν στη Νις είναι παίκτης που παίζει τόσο ως «8άρι» όσο και ως «10άρι». Με θητεία τόσο στην δεύτερη ομάδα της Ρεν και την αντίστοιχη της Νις όσο και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Νίκαιας.

Από την άλλη, ο Ενίς Τσοκάι είναι παίκτης που αγωνίζεται πιο πίσω. Περισσότερο ως «6άρι», αλλά και ως «8άρι». Πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο ακόμα λύσεις για τα μεσαία γραμμή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν, δε, οι άνθρωποι των «πράσινων», με αυτές τις κινήσεις ολοκληρώθηκαν και οι μεταγραφές για τη φετινή, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.