Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:44

Ο Αραούχο στη διάθεση του Αλμέιδα για το σαββατιάτικο ματς (20:00) στο Αγρίνιο. Αντίθετα εκτός έμειναν Γιόνσον και Τσούμπερ.

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Συνεπώς, το αυριανό (20:00) ματς με τον Παναιτωλικό είναι ματς «Do or die». Διότι σε περίπτωση που η Ένωση δεν νικήσει, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνουν από τόσο νωρίς ως και 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Με δεδομένο ότι υπάρχει η διακοπή, σε ένα τέτοιο σενάριο ο σύλλογος θα περιέλθει σε κατάσταση μεγαλύτερης εσωστρέφειας και η ανάκαμψη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Όλα καλά με τον Αραούχο

Στην ΑΕΚ, ωστόσο, έχουν μελετήσει καλά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είδαν και ανέλυσαν τα λάθη που έγινε ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του. Έτσι, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς στο Αγρίνιο. Απέναντι στον Παναιτωλικό που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα. Εξάλλου, η ομάδα του Αναστασίου είναι πιο πάνω στη βαθμολογία από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, όμως, μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα. Μιας και ο Σέρχιο Αραούχο είναι καλά και σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Αντιθέτως, υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες για την Ένωση. Ο Στίβεν Τσούμπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι στην αποστολή. Το ίδιο και ο Γενς Γιόνσον.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Όσον αφορά στους παίκτες που υπολογίζει ο Αλμέιδα για τον αυριανό αγώνα, αυτοί είναι 21. Την αποστολή απαρτίζουν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο και Ελίασον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.