Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:23

Με ανεβασμένη την ψυχολογία η ομάδα του Αγρινίου στην αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Μετά το «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Το απόγευμα του Σαββάτου (17/9, 20:00) η ομάδα του Αγρινίου «φιλοξενεί» την ΑΕΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί το momentum, τόσο το δικό του όσο και της Ένωσης, ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα τρίποντο.

Το κλίμα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι πάρα πολύ καλό. Έχουν βοηθήσει βεβαίως και τα αποτελέσματα. Έτσι, η ομάδα έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, με ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη και εκτός με Ατρόμητο και ΟΦΗ. Συνεπώς ό,τι περισσότερο κερδίσει στο ματς με την ΑΕΚ θα είναι ιδανικό πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αποστολή, στα πλάνα του Έλληνα προπονητή είναι 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης και Λιάβας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.