Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Η αποστολή για το ματς με τη Λαμία

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:51

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να «ρευστοποιήσει» την αξία της νίκης στη Νεάπολη, κατακτώντας ένα ακόμη τρίποντο.

Ατρόμητος: Η αποστολή για το ματς με τη Λαμία

Την περασμένη εβδομάδα ο Ατρόμητος πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη στη Νεάπολη. Το 4-1 επί του Ιωνικού είχε διπλή «ανάγνωση». Τόσο βαθμολογικά όσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Διότι ήταν σε ιδανικό σημείο και έδωσε… αέρα στο σύλλογο του Περιστερίου. Ο οποίος θέλει το βράδυ του Σαββάτου (20:00) να αξιοποιήσει και τον παράγοντα έδρα. Αν κατακτήσει τη νίκη, θα βρεθεί έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον Κρις Κόουλμαν είναι πώς η ομάδα του είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι». Κι αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ουαλός προπονητής. Με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται και το κλίμα να είναι ιδανικό. Συν τοις άλλοις, ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα «χαρτί» για την ομάδα του Ατρομήτου, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Με τον Κόουλμαν να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε 22 παίκτες. Δηλαδή τους Γιαννιώτη, Μάριτς, Κιβρακίδη, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτη, Ντε Μποκ, Τζοβάρα, Φριντζόνσον, Οικονομίδη, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδα, Κλωναρίδη, Κωτσόπουλο, Κιάρτανσον και Ροτάριου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr