Ποδόσφαιρο

Bundesliga: «Μοιρασιά» για Μάιντζ και Χέρτα [vid]

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:54

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν, έστω και προσωρινά, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Βερολίνου.

Bundesliga: «Μοιρασιά» για Μάιντζ και Χέρτα [vid]

Με ισοπαλία άνοιξε η 7η αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα. Με το ματς της Μάιντζ με την Χέρτα Βερολίνου που έληξε 1-1. Στο «Mewa Arena» το ματς δεν είχε νικητή. Αυτό το αποτέλεσμα, πάντως, ουσιαστικά «πλήγωσε» τη γηπεδούχο ομάδα. Διότι αν είχε πάρει τη νίκη, θα είχε ανέβει στους 13 πόντους και θα ήταν προσωρινά στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Η Χέρτα Βερολίνου ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στο 30' του ματς, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το Τουσάρ (0-1). Ένα αποτέλεσμα που παρέμεινε ως το φινάλε του πρώτου μέρους. Έτσι, η ομάδα του Σβαρτζ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος του ματς η Μάιντζ πίεσε. Είχε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει νωρίς. Ο χρόνος περνούσε, ο Σβένσον έκανε τις αλλαγές του, αλλά το γκολ αργούσε. Τελικά το γκολ ήρθε στο 90'+4 με τον Τσάτσι που ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr