Ποδόσφαιρο

La Liga: Ο Νεγρέδο έδωσε «ζωή» στην Κάντιθ [vid]

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:21

Με γκολ του έμπειρου επιθετικού η Κάντιθ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ.

La Liga: Ο Νεγρέδο έδωσε «ζωή» στην Κάντιθ [vid]

Την πρώτη της νίκης για φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε η Κάντιθ. Και τι νίκη ήταν αυτή! Με 1-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε ευκαιρία στην ομάδα από τη Νότια Ανδαλουσία να ξεκολλήσει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ένα τρίποντο που φέρει την «υπογραφή» του Άλβαρο Νεγράδο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς για τους φιλοξενούμενους, εκτός από τον σκόρερ, ήταν και ο γκολκίπερ Λεντέσμα. Με πολλές και σημαντικές επεμβάσεις στο ματς. Εκείνος ήταν που κράτησε την Κάντιθ στο ματς. Είχε, βεβαίως, και την τύχη με το μέρος του. Διότι στο 60' ο Πλάνο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή.

Με το ματς να παραμένει ανοικτό και το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 0-0 ως το φινάλε, η Κάντιθ «χτύπησε» όταν έπρεπε. Η σέντρα του Ζάλντουα από τα δεξιά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2), αιφνιδίασε τον Ασένχο που έκανε κακή έξοδο. Η μπάλα πέρασε και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ο 37χρονος Άλβαρο Νεγρέδο με σουτ πέτυχε το 0-1 και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του, στη φετινή La Liga.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr