Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 02:25

Ο Θανάσης Στάικος υπολογίζει για το ματς με τους «πράσινους», τόσο τον Μπάλαν όσο και τον Μπακαδήμα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύσκολο ματς. Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι Ηπειρώτες δεν έχουν κάτι να χάσουν από το ματς αυτό. Αντίθετα, η ομάδα του Θανάση Στάικο θα παλέψει για να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί!

Τα προβλήματα, πάντως, για τον κόουτς του ΠΑΣ δεν λείπουν. Εκτός πλάνων του παρέμειναν για το σαββατιάτικο ματς οι Πριόρ, Κιάκος, Λώλης και Ριένστρα. Όμως, στην αποστολή είναι τα δύο τελευταία, μεταγραφικά αποκτήματα για το σύλλογο των Ιωαννίνων. Δηλαδή ο Μπάλαν και ο Μπακαδήμας.

Όσον αφορά στην αποστολή, αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του Θανάση Στάικου για το ματς με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.