Ποδόσφαιρο

Οι ευχές του Σπόραρ στον Σούλη!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:32

Η φάση του 23ου λεπτού στον σαββατιάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο και η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Βασίλη Σούλη και τον Άντραζ Σπόραρ "πάγωσε" τα πάντα για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.

Οι ευχές του Σπόραρ στον Σούλη!

Η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της γιαννιώτικης ομάδας ήταν άμεση, καθώς είχε "γυρίσει" η γλώσσα του Έλληνα γκολκίπερ, όμως με γρήγορες ενέργειες οι γιατροί του ΠΑΣ έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο κι ο Σούλης απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας (που είχε υποστεί και διάσειση) διακομίσθηκε στο "Metropopolitan" για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο και ο Σπόραρ, ο οποίος είχε μία ήπια διάσειση και πήγε κι αυτός μετά το ματς στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί αντίστοιχα σε μαγνητική (γενικά ο Σλοβένος έδειχνε να είναι αρκετά καλά και στα αποδυτήρια).

Το πρωί της Κυριακής (18/9) ο Σπόραρ, που ρωτούσε να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Σούλη, "ανέβασε" στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

«Βασίλη Σούλη σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω όλα να είναι καλά με σένα!» έγραψε στο μήνυμά του ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού, που στεναχωρέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε στην έξοδό του πάνω στη φάση ο γκολκίπερ της ηπειρωτικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.