Ποδόσφαιρο

Η Άρσεναλ επέστρεψε στην κορυφή [vid]

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:56

Η ομάδα του Αρτέτα νίκησε 3-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ και βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Premier League.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στην κορυφή [vid]

Στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας στην Premier League βρίσκεται ξανά η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα επέστρεψε στις νίκες. Μετά την ήττα στο «Old Trafford», οι «Gunners» πήραν το τρίποντο στην έδρα της Μπρέντφορντ. Με νίκη 3-0 που δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση.

Έβαλε τις βάσεις από νωρίς

Το ματς στο «Gtech Community Stadium» έβαλε από νωρίς τις βάσεις για να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις νίκες. Στο 17', μετά το κόρνερ του Σάκα και τη γυριστή κεφαλιά του Σαλίμπα (0-1). Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, η Άρσεναλ πέτυχε και το 0-2. Αυτή τη φορά ήταν ο Τζάκα που έκανε τη σέντρα και ο Ζεσούς με κεφαλιά έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους «Gunners».

Το... τελείωσε

Η Μπρέντφορντ θα ήθελε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά η Άρσεναλ το «τελείωσε» με τον καλύτερο τρόπο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Διότι το τρίτο της γκολ ήρθε στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης. Πιο συγκεκριμένα, στο 49', με τον Σάκα να αφήνει την μπάλα στον Φάμπιο Βιέιρα.

Εκείνος με δυνατό σουτ, με το αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού στα δίχτυα. Έτσι λοιπόν, οι «Gunners» επικράτησαν στο «Gtech Community Stadium» και επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League, πάνω από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr