Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Έχασε… έδαφος η Μαρσέιγ σε μια ημέρα «διπλών» [vids]

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:59

Ισοπαλία 1-1 στη Μασσαλία με τον Γκεντουζί να είναι πρωταγωνιστής στις δύο εστίες. Εκτός έδρας νίκες για Μονακό, Αζαξιό, Ανζέρ και Τρουά.

Ligue 1: Έχασε… έδαφος η Μαρσέιγ σε μια ημέρα «διπλών» [vids]

Απώλεια βαθμών για την Μαρσέιγ μετά από αρκετές αγωνιστικές. Η ομάδα της Μασσαλίας έμεινε στο 1-1, στην έδρα της, με τη Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Γκεντουζί στο 25ο λεπτό (0-1). Με τον ίδιο να παίρνει τη… ρεβάνς στο 52'. Αξιοποίησε την πάσα του Βερετού και με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1. Μετά το γκολ, η ομάδα του Τούντορ πίεσε, αλλά εκείνη του Γκενεσιό αμύνθηκε σωστά και έφυγε με το βαθμό από το «Vélodrome».

Μεγάλο «διπλό» για τη Μονακό δεν έδρα της Ρεμς. Η αποβολή του Λόκο, των γηπεδούχων, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 22' άλλαξε την πορεία του ματς. Ο Γκολοβίν άνοιξε το σκορ στο 47', για να ακολουθήσουν τα τέρματα από τον Μιναμίνο (87') και τον Μπεν Γεντέρ (90') που έδωσαν στην ομάδα του Πριγκιπάτου τη νίκη με 3-0.

Σημαντικό «διπλό» για την Αζαξιό στην έδρα της Μπρεστ. Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε στο 65' ο Αμουμά. Νέα εντός έδρας απώλεια και για την Νις. Η οποία «πλήρωσε» την αποβολή του Τοντιμπό από το 1', για χτύπημα σε αντίπαλο. Η Ανζέρ πέτυχε γκολ στο 43' με τον Μπενταλέμπ (0-1). Η αποβολή του Μπουφάλ, στο 62', με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν άλλαξε τα δεδομένα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν το αποτέλεσμα.

Εκτός έδρας νίκη και για την Τρουά. Η οποία έκανε ανατροπή στο γήπεδο της Κλερμόν και πανηγύρισε το τρίποντο. Ο Γκαστιέν στο 4' πέτυχε το 1-0 για την Κλερμόν. Ωστόσο, η Τρουά αντέδρασε. Ο Μπαλντέ ισοφάρισε στο 23' σε 1-1, ενώ στο 54' σημείωσε το 1-2. Τέλος, ο Ριπάρ μετά από ασίστ του Μπαλντέ, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 83'.

Τέλος, χωρίς σκορ έληξε το ματς της Ναντ με την Λανς. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Αμφότερες είχαν τις στιγμές τους, αλλά καμία δεν πέτυχε τελικά το γκολ. Με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο 0-0.

Ρεμς - Μονακό 0-3

Μαρσέιγ - Ρεν 1-1

Μπρεστ - Αζαξιό 0-1

Νις - Ανζέρ 0-1

Κλερμόν - Τρουά 1-3

Ναντ - Λανς 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr