Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Ασταμάτητη η Παρί, πέρασε από τη Λιόν [vid]

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:45

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά το «διπλό» (1-0) που σημείωσε στην έδρα των «λιονέ».

Ligue 1: Ασταμάτητη η Παρί, πέρασε από τη Λιόν [vid]

Την απώλεια βαθμών της Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας πέτυχε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Διότι πήρε τη νίκη 1-0 στην έδρα της Λιόν και είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το ματς είχε σημαντική εξέλιξη με το… καλημέρα. Διότι οι Παριζιάνοι πέτυχαν γκολ με το… καλημέρα στο ματς. Στο 5' ο Μέσι συνεργάστηκε ιδανικά με τον Νέιμαρ. Αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Βραζιλιάνου και πέτυχε το 0-1. Μετά το 20ό λεπτό στο ματς, οι «λιονέ» είχαν μια-δύο καλές στιγμές, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Ντοναρούμα. Μεγάλη φάση στο 32' με το σουτ του Εμπαπέ, που έβγαλε με δυσκολία ο Λόπες. Το ίδιο έκανε και στο 40', στο νέο σουτ του Μέσι.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η ένταση του ματς και ο ρυθμός του παιχνιδιού από τις δύο ομάδες. Αλλά εκείνη που είχε τις καλύτερες στιγμές ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έφτασε μια… ανάσα από το 0-2 στο 72' με τον Νέιμαρ και στο 78' με τον Μέσι, αλλά ο Λόπες αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις. Η Λιόν απείλησε στο 82' με την κεφαλιά του Λακαζέτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr