Ποδόσφαιρο

Σταντάρ Λιέγης: «Έλαμψε» ο Ζινκερνάγκελ!

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:42

Ο Δανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην επικράτηση επί της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ και κέρδισε τα πρωτοσέλιδα στον βελγικό Τύπο!

Σταντάρ Λιέγης: «Έλαμψε» ο Ζινκερνάγκελ!

Εντυπωσιακό ήταν το εντός έδρας ντεμπούτου του Φιλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός που παραχωρήθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό, έλαμψε στην χθεσινή (18/9) επικράτηση επί της πρωταθλήτριας Μπριζ (3-0) σκοράροντας δύο φορές και αναμένεται να κερδίσει τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Δανός που δεν «χώραγε» στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν, δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και παραχωρήθηκε δανεικός στον σύλλογο της Λιέγης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και έκλεψε την παράσταση. «Έψαξα να βρω μια λύση καθώς δεν με υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό και η Σταντάρ που προσέφερε μια λύση. Πλησιάζουμε την κορυφή και για αυτό έφθασα στην Λιέγη ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή που αξίζει. Έχω αγωνιστεί μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους, αλλά η ατμόσφαιρα στο «Σλεσίν» είναι μια από τις πιο έντονες που έχω συναντήσει στην καριέρα μου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τεχνικός Ρόνι Ντέιλα, που έπλεξε το εγκώμιο του Ζινκερνάγκελ. «Είναι έξυπνος, δυνατος τεχνικά και με ηγετικά χαρακτηριστικά. Είναι ο παίκτες που χρειαζόμασταν. Αυτό είναι μόνο η αρχή από όσα μπορεί να μας δειξει» τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.