Ποδόσφαιρο

Super League 2: Η Ξάνθη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:55

Χαμός με την ακριτική ομάδα που δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα οικονομικά και διοικητικά της προβλήματα

Super League 2: Η Ξάνθη αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ξάνθη ακόμα και για την γενικότερη παρουσία της στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με επιστολή της στην Super League 2 έκανε γνωστό πως δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

Δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα διοικητικά και οικονομικά της προβλήματα. Κι έτσι ενημέρωσε την αδυναμία της να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Η Super League 2 έδωσε την επιστολή στην ΕΠΟ η οποία καλείται να πάρει μια απόφαση για την αντικατάσταση της Ξάνθης, με την Ηλιούπολη να είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη βρισκόταν στα «μεγάλα σαλόνια» για 31 συναπτά έτη, καθώς έπαιξε σε αυτά για πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 1989-90, ενώ υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία στο τέλος της σεζόν 2019-20, καθώς ηττήθηκε σε διπλό αγώνα μπαράζ από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr