Ποδόσφαιρο

Η εθνική ομάδα έπιασε δουλειά για Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία [vid]

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:41

Με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, η Ελλάδα ξεκίνησε την προετοιμασία για τα δύο τελευταία ματς στο Nations League.

Η εθνική ομάδα έπιασε δουλειά για Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία [vid]

Η πρώτη θέση στον όμιλο έχει εξασφαλιστεί από το καλοκαίρι. Αλλά η εθνική ομάδα θέλει να ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων στο Nations League με νικηφόρα αποτελέσματα. Η Ελλάδα μετά το 4/4 που έκανε τον Ιούνιο, κοιτάει τα δύο τελευταία ματς.

Αφενός αυτό της 24ης Σεπτεμβρίου με την Κύπρο στη Λάρνακα, αφετέρου το αντίστοιχο με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 27/9 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης. Στόχος για τον Γκουστάβο Πογέτ και τους παίκτες του είναι να κάνουν δύο ακόμα νίκες και να ολοκληρώσουν τον όμιλο με το απόλυτο. Διότι οι βαθμοί έχουν αξία και για το Ranking της Εθνικής.

Το απόγευμα της Δευτέρα έγινε η πρώτη προπόνηση. Λοιπόν, αυτή πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Σε αυτή συμμετείχε και ο Kώστας Κουλιεράκης. Ο νεαρός αμυντικός ήταν αρχικά στις κλήσεις της εθνικής Ελπίδων. Εντούτοις, μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα στο χέρι πήρε τη θέση του στην αποστολή. Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε το χέρι του στο ημίχρονο του ματς Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης και θα λείψει για μερικές εβδομάδες από τη δράση.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε δηλώσεις για τους αγώνες με την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr