Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Η Ρωσία δεν θα μετάσχει στην κλήρωση των προκριματικών

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:43

Την απόφαση αυτή πήρε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κυρώσεις που της επιβλήθηκαν λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία

Euro 2024: Η Ρωσία δεν θα μετάσχει στην κλήρωση των προκριματικών

Το Euro 2024 και τα προκριματικά θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Καθώς η UEFA θα κάνει την κλήρωση για τους προκριματικούς αγώνες.

Η Ρωσία πάντως ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το παρών. Αυτό ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κυρώσεις που της επιβλήθηκαν, μετά τον πόλεμο που άνοιξε η Ρωσία στην Ουκρανία.

«Η εθνική ομάδα της Ρωσίας δεν θα συμμετάσχει στην κλήρωση για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, που θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου στη Φρανκφούρτη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η RFF.

«Ο λόγος πηγάζει από την απόφαση της UEFA τον Φεβρουάριο να αναστείλει τη συμμετοχή ρωσικών εθνικών ομάδων και συλλόγων στις διοργανώσεις της μέχρι νεωτέρας », προσθέτει.

H UEFA γνωστοποίησε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην Φρανφούρτη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου του 2022 στο εκθεσιακό κέντρο "Messe Frankfurt"

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr