Ποδόσφαιρο

Και Κάνουριτς η Νότιγχαμ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:12

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή, την 23η (!) αποκτώντας τον 22χρονο Βόσνιο γκολκίπερ Αντναν Κάνουριτς.

Και Κάνουριτς η Νότιγχαμ

Ο Κάνουριτς είναι διεθνής με την Κ21 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και θα ενταχθεί αρχικά στην ομάδα Νέων της Νότιγχαμ. Ο αυστριακής καταγωγής παίκτης πέρασε από τις τάξεις της Σάλτσμπουργκ και εντάχθηκε στη Στόουκ το 2018, περνώντας δύο χρόνια εκεί πριν μετακομίσει στην Σέρεντ στην Σλοβακία και πιο πρόσφατα στην Σαράγιεβο στην Βοσνία.

Ο Κάνουριτς, ο οποίος έκλεισε τα 22 τον περασμένο μήνα, έχει εντυπωσιάσει ενώ ήταν υπό δοκιμή τις τελευταίες εβδομάδες, όταν δούλεψε με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ. Πέρυσι είχε μόλις τρεις συμμετοχές με την ομάδα του όμως ηταν μέλος της Κ21 της Βοσνίας καθώς έχει καταγωγή από την χώρα. Εχει αγωνιστεί ακόμη στην Σλοβάκικη Σέρεντ και στις ακαδημίες της Φορτούνα Κολωνίας και της Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία όπου γεννήθηκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr