Ποδόσφαιρο

Η επιτροπή άναψε «πράσινο φως» για την αδειοδότηση της «Αγιά Σοφιάς / Opap Arena».

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:57

Σημαντική ημέρα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, καθώς ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και η εισήγηση της Επιτροπή της είναι θετική.

Η επιτροπή άναψε «πράσινο φως» για την αδειοδότηση της «Αγιά Σοφιάς / Opap Arena».

Ο προγραμματισμός θέλει την ΑΕΚ να δίνει το ματς της 3ης Οκτωβρίου, με τον Ιωνικό, στην «Αγιά-Σοφιά/Opap Arena». Αυτό είναι, εξάλλου, ο λόγος που το ματς ορίστηκε να διεξαχθεί Δευτέρα. Ώστε να κερδίσει η Ένωση έστω και μια ημέρα παραπάνω, για να ανοίξει το νέο της γήπεδο. Όμως, η σημερινή ημέρα ήταν κομβική. Η αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας που έκανε το σχετικό έλεγχο στο νέο γήπεδο της Ένωσης, εισηγήθηκε θετικά όσον αφορά στο κομμάτι της αδειοδότησης του.

Μια επιθεώρηση που κράτησε για αρκετές ώρες και κατά τη διάρκεια της οποίας, εξετάστηκαν τα πάντα. Να θυμίσουμε πώς μαζί με τα στελέχη της Περιφέρειας, επιθεώρηση έγινε και από την αρμόδια επιτροπή της Πυροσβεστικής. Πλέον, η επιτροπή έστειλε τα πρακτικά από την επιθεώρηση στην «Αγιά-Σοφιά / Opap Arena». Αυτό που μένει είναι να βάλει η Περιφέρεια τις απαραίτητες υπογραφές για να βγει η αδειοδότηση του γηπέδου της Ένωσης.

Έτσι, θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπουν τα χρονοδιαγράμματα των «κιτρινόμαυρων». Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (20:00) θα γίνουν τα εγκαίνια, σε μια τελετή που θα έχει διάρκεια πάνω από τρεις ώρες. Ακολούθως, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα ανοίξει τις θύρες του, για το πρώτο επίσημο ματς. Κάτι που σημαίνει πώς μετά από 19 χρόνια, από την εποχή που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας», η «Αγιά-Σοφιά / Opap ARrena» θα είναι έτοιμη για να φιλοξενήσει στις κερκίδες, τους φίλους της Ένωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.