Ποδόσφαιρο

UEFA: Στα… μαλακά «έπεσε» η Ομόνοια

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:23

Ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα και πρόστιμο στην κυπριακή ομάδα, για τα γεγονότα στο ματς με την Σέριφ Τίρασπολ για τους ομίλους του  Europa League.

UEFA: Στα… μαλακά «έπεσε» η Ομόνοια

Στις αρχές Σεπτέμβρη έγινε το ματς της Ομόνοιας με την Σέριφ στην Κύπρο. Ένα ματς που είχε αρκετή ένταση και επεισόδια. Διότι το ματς διεκόπη για αρκετά λεπτά, μετά τη ρίψη αντικειμένων από τους φίλους της κυπριακής ομάδας.

Ένα ματς που έληξε με νικητές τους Μολδαβούς, οι οποίοι επικράτησαν με 3-0 των Κυπρίων, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Αλλά, τελικά, η ποινή που επέβαλλε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στην κυπελλούχο Κύπρου δεν ήταν και τόσο «βαριά».

Διότι στο κομμάτι της τιμωρίας της έδρας, εκεί η ποινή είναι με ανασταλτικό χαρακτήρα για τα προσεχή δύο χρόνια. Με την UEFA, εξάλλου, να δίνει μια ευκαιρία στην Ομόνοια για να συμμορφωθούν άπαντες στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Συνεπώς, η τιμωρία για την Ομόνοια ήταν διπλή. Καταρχάς, 20.000€ πρόστιμο. Αλλά και κλείσιμο της δυτικής κερκίδας. Αυτό θα εφαρμοστεί εάν συμβούν νέα επεισόδια μέσα στα προσεχή δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr