Ποδόσφαιρο

Φόρεσε ξανά «ερυθρόλευκα» ο Μίτσελ [vid]

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:01

Ο Ισπανός τεχνικός, αμέσως μετά την παρουσίασή του, προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Φόρεσε ξανά «ερυθρόλευκα» ο Μίτσελ [vid]

Επτά χρόνια πέρασαν, αλλά ήταν λες και ο χρόνος δεν είχε κυλήσει καθόλου. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μίτσελ παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση και παράλληλα, το στίγμα για την επόμενη ημέρα. Μόλις τελείωσε η εκδήλωση στα γραφεία των «ερυθρολεύκων», στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο Ισπανός μπήκε στο αμάξι και μετέβη στο Ρέντη.

Μετά από επτά χρόνια φόρεσε ξανά τα «ερυθρόλευκα», σήκωσε… μανίκια και έπιασε δουλειά Με την πρώτη προπόνηση να λαμβάνει χώρα υπό τις οδηγίες του 59χρονου Ισπανού, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί όπου ο Μίτσελ συνάντησε αρκετά γνώριμα πρόσωπα στις εγκαταστάσεις. Αλλά και μέσα στο γήπεδο. Με τον Κώστα Φορτούνη και τον Κώστα Μανωλά να είναι οι Έλληνες παίκτες που είχαν δουλέψει και στο παρελθόν μαζί του. Ειδικότερα με τον Φορτούνη είχε και τετ-α-τετ με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Η δουλειά άρχισε με το… καλημέρα. Μαζί με τον Μίτσελ ήταν τόσο ο γιός του Αντριάν που θα είναι στο επιτελείο του όσο και ο Χουάν Κάρλος Μπαντιά. Ο άμεσος συνεργάτης του 59χρονου κόουτς. Χρόνος, ούτε ημέρα, δεν υπάρχει να περάσει χωρίς να γίνει τίποτα. Έτσι, ο Μίτσελ έδωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή το στίγμα του. Στην προπόνηση έδινε συνεχώς οδηγίες στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας έμφαση και στην ψυχολογία αλλά και στην νοοτροπία του νικητή που θέλει να αποκτήσει, ξανά, η ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.