Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες δοκιμές του Πογέτ για την Κύπρο

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:57

Τη διάταξη 4-2-3-1 σκέφτεται ο ομοσπονδιακός προπονητής για το σαββατιάτικο ματς στη Λάρνακα.

Οι πρώτες δοκιμές του Πογέτ για την Κύπρο

Από το απόγευμα της Τετάρτης άρχισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός να κάνει πρόβες στην ενδεκάδα της Εθνικής, για το σαββατιάτικο ματς στη Λάρνακα. Με τη σημερινή προπόνηση να βγάζει την είδηση. Μιας και αυτή τη φορά η δοκιμή δεν αφορούσε ενδεκάδα με σχηματισμό 4-3-3 όπως στα προηγούμενα ματς. Ο Πογέτ σήμερα δούλεψε στο 4-2-3-1. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Καλλιθέα, όπου προπονήθηκε η εθνική ομάδα.

Με το ερωτηματικά και τα θέματα να είναι αρκετά σε πρώτη φάση. Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι τραυματίας, ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Πέτρος Μάνταλος τιμωρημένοι. Έτσι δεν είναι στα πλάνα του Πογέτ για το ματς στη Λάρνακα. Με τον κόουτς να σκέφτεται για την κορυφή της επίθεσης, τον Τάσο Δουβίκα. Επιπλέον, Κουρμπέλης, Σιώπης και Βλαχοδήμος είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, με ό,τι συνεπάγεται αυτό!

Ειδικά για το χώρο του κέντρου, οι δοκιμές σε πρόσωπα να είναι αρκετές. Με την τριάδα των Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη να είναι οι υποψήφιοι για τις δυο θέσεις. Ο Πογέτ δοκίμασε τον Σιώπη και με τον Κουρμπέλη και με τον Μπουχαλάκη. Ο μέσος της Τραμπζονσπόρ φέρεται να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει, ενώ ο Ουρουγουανός αναζητά τον παρτενέρ του. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη το απόγευμα, στις 18:30, στην Καλλιθέα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr