Ποδόσφαιρο

Ο Βέλιτς αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:39

Ο Βόσνιος προπονητής που ήταν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ θα διαδεχθεί τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Βέλιτς αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό

Σε αλλαγή προπονητή προχωρούν στην ομάδα της Λειβαδιάς. Η κακή πορεία των Βοιωτών στις πρώτες 5 αγωνιστικές, είχε ως αποτέλεσμα το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Οι δύο πλευρές ακόμα δεν έχουν βάλει, επίσημα, τους τίτλους του τέλους. Αλλά είναι θέμα ημερών. Να επισημοποιηθεί το φινάλε της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό. Αλλά ήδη στον Λεβαδειακό έχουν «τρέξει» για την επόμενη ημέρα.

Με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, τον μέχρι πρότινος προπονητή του Παναθηναϊκού Β', να αναλαμβάνει την ομάδα του Λεβαδειακού. Μια κίνηση για να αλλάξει το… κλίμα και να το γυρίσουν οι Βοιωτοί. Πάντα, όταν σε μια ομάδα δεν πάνε καλά τα πράγματα, ο προπονητής είναι ο πρώτος που την… πληρώνει! Κι αυτό γίνεται και με τον Γιάννη Ταουσιάνη! Θα «πληρώσει» την κακή πορεία της ομάδας της Λιβαδειάς με τη δουλειά του.

Σε ό,τι αφορά τον Βέλιτς, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού τον επέλεξαν τόσο λόγω της εμπειρίας του όσο και των ικανοτήτων του. Στο συμβόλαιό του με την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού είχε όρο πώς αν δεχθεί πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, είτε στην Ελλάδα, είτε εκτός συνόρων, θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει. Κι αυτό έκανε και θα ανακοινωθεί, πιθανότατα αύριο, από τους Βοιωτούς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr