Ποδόσφαιρο

Η Σκωτία πήρε… κεφάλι κόντρα στην Ουκρανία [vid]

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:47

Νίκησε 3-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του α’ ομίλου στη δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Η Σκωτία πήρε… κεφάλι κόντρα στην Ουκρανία [vid]

Τεράστια νίκη που την ανέβασε στην κορυφή του α’ ομίλου, της 2ης κατηγορία του Nations League πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η Σκωτία. Οι Σκωτσέζοι νίκησαν 3-0 την Ουκρανία. Ένα αποτέλεσμα που επέτρεψε στην ομάδα του Στιβ Κλαρκ να προσπεράσει την αντίστοιχη του Ολεξάντρ Πετρακόφ και να βρεθεί στην κορυφή του α΄ ομίλου, στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Το ματς ήταν ανοικτό ως το 70ό λεπτό. Με τη Σκωτία να έχει τις ευκαιρίες της, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Κυρίως λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης από τον Ανατόλι Τρούμπιν. Ούτε το 63' με το σουτ του Άνταμς στο δοκάρι. Σε εκείνο το σημείο, όμως, η πίεση των Σκωτσέζων απέδωσε… καρπούς.

Φάση διαρκείας και ο Μακ Γκιν με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 70ό λεπτό, άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντάικς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, μετά το κόρνερ από τον Φρέισερ. Με τον Ντάικς να σκοράρει ξανά στο 87', με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φρέιζερ για το τελικό 3-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr