Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Μανωλάς από τον Ολυμπιακό!

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:51

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αραβίας

Τέλος ο Μανωλάς από τον Ολυμπιακό!

Ηχηρή είναι η πρώτη αποχώρηση στον Ολυμπιακό μετά την πρόσληψη του Μίτσελ για την τεχνική ηγεσία.

Αυτή έχει να κάνει με τον Κώστα Μανωλά. Ο οποίος συμφωνησε σε ομάδα της Αραβίας. Μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (22/9) πήγε στο Ρέντη και αποχαιρέτησε τους παίκτες και τον Ισπανό προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την Σάρτζα. Που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μανωλάς λέγεται πως είπε το ναι σε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω των 4 εκατ. ευρώ. Και ο Ολυμπιακός πήρε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ηχηρή η αποχώρηση το Μανωλά, που ήρθε τον Ιανουάριο μετά βαίων και κλάδων. Να γίνει ξανά ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού. Αλλά τα πραγματα ήρθαν έτσι που μετά από σχεδόν 7 μήνες αποχωρεί από την ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.