Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Ζοάν Λαπόρτα στην «Αγιά-Σοφιά - OPAP Arena»

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:48

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα επισκέφτηκε σήμερα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΑΕΚ: Ο Ζοάν Λαπόρτα στην «Αγιά-Σοφιά - OPAP Arena»

Μια ξεχωριστή παρουσία σήμερα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την Αγιά-Σοφιά/Opap Arena. Ο ισχυρός άνδρας των «blaugrana» βρέθηκε στην Αθήνα και πήγε στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκείνος που ξενάγησε τον Ζοάν Λαπόρτα στο καινούργιο γήπεδο της Ένωσης, λίγα 24ωρα πριν τα εγκαίνια και το άνοιγμα των… πυλών του! Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Ζοάν Λαπόρτα είδε τις νέες, σύγχρονες, γηπεδικές εγκαταστάσεις των «κιτρινόμαυρων» και δεν έκρυψε το γεγονός πώς έμεινε εντυπωσιασμένος με όσα είδε!

Στη σχετική ενημέρωση-ανακοίνωση της ΑΕΚ, σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της Μπαρτσελόνα στο νέο γήπεδο της Ένωσης, σημειώνεται ακόμη, μεταξύ άλλων, πώς: «Ο κορυφαίος παράγοντας του μεγάλου συλλόγου της Καταλονίας, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις ελληνικές θάλασσες φιλοξενούμενος στο σκάφος του κ. Μελισσανίδη».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.